Hver eneste søndag året rundt sidst på dagen laver jeg

6 ugetilbud til

vanvittig lave priser. 

Romaner, Krimier, Faglitteratur og Humor af en hver slags i min lille butik. Der er også masser af gode gamle og nye julebøger.

SKØNLITTERATUR


FAGLITTERATUR

2.VERDENSKRIG

JULEBØGER

HUMØR SIDEN

Børnebøger og ungdomsbøger fra en svunden tid samt nyere bogudgivelser, her finder du datidens underholdning, lang tid før playstation og IPhones holdt deres indtog.

BØRNE OG UNGDOMSBØGER

FANTASY BØGER

Hårdslående litteratur med tju og bang fra bedstefar var en ung mand. Der er også litteratur om den skønne kærlighed, samt bøger skrevet af datidens store forfattere.

KIOSK FOR MÆND

KIOSK FOR KVINDER

BILL OG BEN

GYLDENDAL TRANEBØGER

Læs her hvad Åage Christtreu /Ark skrev om pressens hetz mod Kiosklitteratur i 1944

Læs her hvad Åage Christtreu /Ark skrev om pressens hetz mod Kiosklitteratur i 1944

Tegneserier for alle, store som små, samlereksemplarer og læseeksemplarer alt til små priser. Måske kan du finde lige det hæfte eller album du mangler til din samling. Eller du skal måske bare bruge lidt godt læsestof til en halv times tid i hængekøjen eller på sofaen, gå på jagt her.

ALBUMS

ALBUM TIL EN TIER

SKATTE-KISTEN

RODEBUNKEN

TARZAN

WALT DISNEY

Rigtig mange af os der er en lille smule oppe i årene husker og genkender disse hæfter. Udgiverne var virkelig snu, historierne sluttede altid det mest spændende sted, og så måtte vi vente en hel uge før fortsættelsen kom, og sådan blev det ved uge efter uge.

Her er de så dem vi bare måtte eje

Her er de så dem vi bare måtte eje

WILD WEST

PRÆRIE-SERIER

AKIM JUNGLENS SØN

Gamle herlige hæfter. Mange af dem udkom en gang om året som Årets Julehæfte, og jeg gætter på at de rigtig mange gange har været brugt som mandelgave. Kong Kylie og Skipper Skræk udkom en gang om ugen. Illustrerede Klassikere udkom hver fjortende dag.

DE GODE GAMLE

KONG KYLIE

SKIPPER SKRÆK

ILLUSTREREDE KLASSIKERE

SERIE-BODEN ØNSKER DIG

RIGTIG GOD FORNØJELSE